Något som är känsligt för oss kvinnor, genom hela livet, är hår och hårväxt. Ofta gör vi allt vi kan för att vara så hårfria som möjligt. Länge var även det tabu att prata om, du skulle självklart vara naturligt hårfri och inte avslöja att du slet med rakhyvel varje morgon.

När man börjar klättra uppåt i åren händer mycket med kroppen, vilket självklart är naturligt och ibland oundkommligt. Något som framför allt skedde för mig, och säkert många andra kvinnor, var att jag fick ett mycket plöslitgt omvänt förhållande till hår och hårväxt.

Jag, som tidigare hade gjort vad jag kunde för att göra mig av det mesta hår jag hade på kroppen, började istället förlora hår. Det hår jag tappade var självklart håret från huvuvdet, det ställe jag helst ville behålla hår på. Så, vad gör man i denna situation? Låser in sig? Börjar använda mössa eller hatt konstant? Skaffar peruk?
Att tunnhårig som man är nog inte heller någon rolig historia, det är dock ett mer ”välkänt fenomen” att tappa hår som man. Jag visste kort sagt inte så mycket om mitt tillstånd eller vad jag kunde göra åt det. I vissa fall är det dock tur att du inte behöver lämna huset för att få hjälp.
Några enkla sökningar på google blev lösningen på mitt problem.

Laserkam mot håravfall

Det fanns såklart en mängd produkter och lösningar för mina problem med håravfall. Det jag fastnade för var dock lasertarapi. Jag hade ju tidigare använt mig av laserterapi för att bli av med hår? Funkar det åt båda hållen, och hur?
Utifrån vad jag läste verkade laser vara alternativet som kunde rädda håret på det säkraste och naturligaste sättet. Jag hittade svara på mina frågor och ytterligare information om laserterapi, främst på Shytobuy.se.
Där hittade jag bra sammanfattnignar om skillnaden mellan olika typer av laserterapi och hur laserterapi steg för steg förhindrar och motverkar håravfall. Jag kunde även läsa artiklar om hur håravfall hos och kvinnor skiljer sig.

Förutom användbar information hittade jag en lösning, nämligen laserkammen HairMax. Denna produkt passade mig och min situation perfekt. Kammen ger inte tillbaka eller ersätter ditt hår, den har istället som främsta funktion att se till att du behåller det återstående håret och att även göra detta hår tjockare.
För dig som liksom mig är precis i början av din tunnhårighet, det vill säga att du har inte förlorat så mycket hår ännu, är detta perfekt.
Det som även tilltalade mig med denna sidan och kam var att jag kunde utföra behandlingen hemma, och till ett engångspris! Jag behövde inte gå till en salong och skämmas samt betala dyra priser för flera besök. Jag behövde bara trycka på köp-knappen så kunde varan levereras hem till mig direkt, väldigt diskret och enkelt.

HairMax

Vad är det som är så speciellt med HairMax och laserkammar, undrar du kanske?
Jag ska förklara lite kort hur HairMax fungerar och hur mitt resultat blev.

Denna kam håller hela tiden en låg nivå på lasern och är inget som gör ont på något sätt. Den verkar sedan genom att stimulera hårsäckarna för att ge dig tjockare och fylligare hårväxt. I början när man använder produkten kan det dock vara så att du tappar mer hår än vad du gjorde tidigare. Detta är ingenting du behöver vara orolig över, det är nämligen bara så att laserkammen sorterar bort det tunna och stripiga håret för att göra plats för nytt och fräscht hår.

Jag själv såg resultat redan efter 6 veckor, därför kan jag rekommendera fler att prova detta enkla sätt att behålla håret – både för män och kvinnor!
Vill du veta mer om denna produkt är det bara att använda dig av länkar.