Har du precis gjort slut med din förra pojkvän men har massa grejer kvar från ditt ex? Det är inte lätt att veta vad man ska göra av en persons grejer som man vet att man antagligen inte kommer att träffa så mycket igen. Men det är också trist att ha massa saker hemma som ligger och skräpar men som inte är dina. Eller kanske saker du fått av ditt ex som du inte längre vill ha. Så gör någonting med sakerna istället, här kommer ett par tips på hur din före detta partners grejer kan komma till nytta. Håll tillgodo.

 

Lägg upp annons på nätet

Har du kvar grejer som han lämnat som du tror att det finns något värde i? Då kan du alltid sälja på en köp och sälj sajt på internet. Det finns sidor på nätet där det är gratis att lägga upp en annons. Då riskerar du inte att förlora några pengar på hans gamla grejer. Om du lägger ut en annons på internet så slipper du hans gamla prylar men kan också tjäna en liten hacka på att ni gjorde slut. Då kan du ta pengarna och ge dig själv något roligt eller något som du behöver. Här får man vara noga med att inte bli beskylld för att ha stulit hans grejer och sålt dem vidare, det kallas häleri och är olagligt. Så sälj bara saker som du kanske nått av honom och saker han har gett till dig i gåva.

 

Elda upp dem

Är du arg på honom fortfarande? Då kan du göra ett nummer av att göra dig av med hans grejer. Ett ganska effektfullt nummer. Gärna på ett väldigt dramatiskt sätt, typ elda upp det nästa gång du tar fram grillen. Eller vänta till Valborgsmässoafton och släng Var noga med att se till att allt är brännbart bara, du vill inte vara med om någon olycka, uppbrotten var nog av en olycka.

 

Skänk dem till välgörenhet

Även om man är hjärtekrossad kan man ändå samla sig och tänka på någon annan. Det är bra att någon annan får användning av din förra killes grejer, någon som verkligen behöver det.

 

Hiva ut det genom fönstret

Det är ju en klassisk filmscen. När kvinnan (mannen kan det också vara men oftast är det en kvinna) fått nog och tar mannens saker och hivar ut dem genom fönstret. Visst har man velat testa det ett par gånger, och är man tillräckligt knasig så kan man faktiskt göra det också. Men se till så att det inte står folk under, vi vill inte att någon ska komma till skada. Och plocka gärna upp grejerna sedan igen, det är inte schysst att skräpa ner. Grannarna kommer att klaga och man vill inte vara ovän med sin förra kille och sina grannar. Det kan bli lite väl mycket på en gång.

 

Ge till nästa pojkvän

Återvinning är ju en bra grej. Har du någon annan snubbe på gång kan du ju passa på att använda prylarna som present till honom. Det gäller ju att du håller dig till samma typ av kille så att din nuvarande kille verkligen uppskattar din förra killes prylar.

 

Eller så slänger du dem bara i soporna

Ibland orkar man inte bry sig utan vill bara bli av med skiten. Då är det bäst att bara slänga det. Men glöm inte att källsortera grejerna. Som vi tidigare sagt, återvinning är en bra grej. Och vill man inte att ett kraschat förhållande ska sluta med en krasch planet är det också bra att inte slita på miljö så mycket. Så källsortera bort din förre detta pojkväns grejer, så är han ett problem mindre och planeten tar inte lika mycket skada som du kanske gjort.