På Internet finns det en mängd olika källor där erotikens värld kan upplevas. De flesta har säkert märkt att det finns en mängd grafiskt material spritt över hela webben. Allt från komiska erotiska bilder till mer rena porrfilmer. Det finns något som passar de flesta. Det finns erotiska material som behandlar de flesta fetischer och vinklingar. Men allt detta material som finns publicerat gör ibland att den som konsumerar erotik på Internet glömmer bort andra källor än de grafiska. Webbsurfaren får någon form av tunnelseende.

Noveller

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord. Om så är fallet måste en video säga en miljontals ord. Men fler ord betyder ju inte alltid att material är bättre. Med det sagt vill jag ta tillfället i akt att påminna om erotiska sexnoveller. Dessa källor till litterär erotiskt material kan ibland vara guldklimpar. Det finns många talangfulla författare på Internet som gillar att skriva om erotikens värld. Många författare som utan webbens möjligheter inte hade kunnat nå ut med sina noveller. Tack och lov så når de ut till en publik via webben. De flesta som skriver sexnoveller skriver om rena fantasier och publicerar dessa på olika webbplatser där noveller kan delas och läsas av andra. Det är endast ett fåtal författare som publicerar sina sexnoveller på egna domäner. Oftast är detta endast de mer rutinerade författarna.

Det är också värt att påpeka att det finns webbplatser som endast publicerar noveller som användarna har skrivit samt bloggar som med jämna mellanrum publicerar noveller. Det andra alternativet brukar vara mycket spännande. Skillnaden mellan en portal för noveller och en blogg brukar vara hur sanningsenliga berättelserna är. Att påstå att alla bloggar skriver om sanna historier kan vara svårt att påstå. Men de brukar trots allt i högre grad än de generella novellsajter vara mer sanningsenliga. Det finns ytterligare en anledning som talar för sexnoveller som publiceras av bloggare. Det är nämligen möjligheten att interagera med författaren. Att kunna kommentera och få respons. Möjligheten att föra samtal med författaren innebär att man som läsare kan framföra både positiv och negativ kritik. Detta är något som de flesta författare gillar. Även om det är negativ kritik så mottages det ofta väl om kritiken formuleras väl. Försäk även att utforma kritiken så att den blir användbar, dvs. konstruktiv kritik.

En guldklimp bland sexnovellerna

Efter att ha spenderat mycket lästimmar på diverse sajter har vi hittat en guldklimp bland sexnovellerna på Internet. Det är en blogg som publicerar sexnoveller. För det mesta är ren fantasi men författaren påstår också att en del av sexnovellerna är sanningsenliga. Det är en blogg som inte uppdateras alltför ofta men när en novell publicerad så är den alltid läsvärd. Många gånger finns det lätta inslag av bdsm som kryddar till novellen.

Men det är absolut inte den enda. Internet bjuder på många duktiga författare och intressanta bloggar. Det brukar ju också sägas att den som söker, finner. Så är också fallet med sexnoveller. Gör några google-sökningar så kommer många intressanta källor att dyka upp. För den som vill ha lite hjälp på traven kan vi också tipsa om Nakna bloggar som är Sveriges största portal för vuxenbloggar. Där finns rätt mycket material.

De flesta är män

Om man analyserar statistik som en del bloggar samlar in så kan man utläsa att ungefär 80 procent av att bloggläsare är män. Lämpligt är då att många bloggar drivs av kvinnliga bloggare. Vi ber ursäkt för följande uttryck. Men för den som söker kåta kvinnor som bloggar om sex så är sexbloggar ett måste. Det är troligen det absolut bästa sättet att få insyn i vardagen hos en kvinnans sexliv.