Gillar du fashion? Har du hört talas om Miinto.se? Om du svarar ”ja” respektive ”nej” på dessa frågor så bör du läsa vidare. Vi skall nämligen berätta om coola konceptet Miinto.se. Miinto.se är en e-handelsplattform med fashionkläder i kategorierna dam, herr, barn samt sport. Miinto.se är inte e vanlig webbutik (även om det kanske ser ut så vid första anblick). Företaget har istället som affärsidé att knyta till sig fashionbutiker som inte har så hög närvaro på nätet och sedan erbjuda fashionbutikens produkter på Miinto.se. För många mindre och enskilt ägda modebutiker så kanske inte resurser såsom, pengar, tid och kunskap räcker till för en framgångsrik satsning på en egen webbutik och då kan det vara attraktivt att samarbeta med Miinto.se. Det fungerar på så vis att modebutiken står för lager och leverans medan Miinto bidrar med fotografering och marknadsföring av produkterna samt agerar betalningsförmedlare mellan konsument och butik. Precis som vanligt vid distanshandel (som internethandel utgör) så gäller 14 dagars ångerrätt om man handlar via Miinto.se. För produktspecifika frågor så ombeds man ta direktkontakt med butiken. Genom denna modell så erbjuds därmed mindre butiker att nå internetkunder och internetkunderna kan få åtkomst till ett större urval av modekläder eftersom de mindre butikerna ofta har ett mer nischat sortiment jämfört med de stora modekedjorna. För dem som inte bor i Göteborg, Malmö eller Stockholm och har NK eller Åhlens runt knuten så blir självklart modekläderna mer tillgängliga via Miintos koncept. Frakten är dessutom gratis inom Sverige. Fraktkostnad kan dock tillkomma om man beställer från den svenska sajten från annat land än Sverige.

Miinto kommer ursprungligen från Danmark där man startade verksamheten första April 2009. Under första året knöt bolaget till sig ca 100 butiker och kunde via dessa erbjuda ca 10 000 produkter. Sedan starten så har tillväxten varit stark och idag (2015) så har man samarbete med över 2000 butiker och ett produktutbud på över 100 000 artiklar och verksamhet i ett flertal av Europas länder.

Handla från Miinto.se med rabattkod – det blir billigast så

miinto rabattkod

Handla unik fashion från Miinto med rabattkod.

Efter denna lilla introduktion till Miinto.se så tänkte vi även redogöra för hur man på billigast möjliga sätt kan handla från sajten. Visst man kan vänta på reor och liknande, men då får man inte de senaste plaggen och det kan även vara svårt att hitta rätt storlekar. Det bästa knepet är istället att använda så kallade rabattkoder. Rabattkoder ges ut av e-handlare såsom Miinto när de tillfälligt vill boosta sin försäljning. Rabattkoder ger en rabatt på det man lagt i varukorgen och utgörs ibland av en fast summa, exempelvis 100 kr, och ibland av en procentsats, exempelvis 10 %. Rabattkoden knappar man helt sonika in när man skall betala och summan som rabattkoden anger dras av priset. Detta gör att man kan göra riktiga klipp på (oftast) redan attraktiva internetpriser. Den naturliga följfrågan blir naturligtvis var man får tag på dessa rabattkoder. Det blir ju lite väl omständigt att varje vecka ringa den aktuella butiken och höra sig för om de just nu har några aktiva rabattkoder. Som tur är så finns därför sajter som specialiserat sig på just rabattkoder. Dit vänder sig butiker när de har någon rabattkod som de vill marknadsföra och dit vänder sig även köpsugna besökare som är på jakt efter just rabattkoder. En av de mest etablerade sajterna inom denna nisch är Rabattsök.se. Sajten har ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att hitta de butiker man söker rabattkoder till. Så om du nu blivit sugen på att handla snygga fashionkläder till dig själv eller någon annan med rabatterapris så är vårt tips att besöka Rabattsök.se. Det är bara att söka efter miinto rabattkod och hålla tummarna för att de just nu har några attraktiva rabattkoder till dig!