Det börjar med kärlek

Om du har träffat ditt livs kärlek så vet du hur stor lycka känns som. Det är en av de bästa känslor man kan uppleva. Du blir helt upptagen av din kärlek och du har svårt att fungera i vardagen. Bilden av dig som du brukar vara innan du drabbades av åkomman som kallas kärlek blir allt suddigare. Dina vänner känner inte riktigt igen dig och du vill bara ropa ut din lycka till alla, oberoende om de vill höra på eller inte. Av omgivningen kan du säkerligen uppfattas som lite jobbig och dryg. En sak som är säker det är att man vill aldrig att den här känslan ska ta slut. Hur bevarar man lycka? För någonstans så vet man att lyckan kommer kanske att bestå men den omdelebara första förälskelsen kommer att lägga sig och djupna i något mer lugnt och tryggt. Kan man ta bilder på den första mest upprymda känslan i en ny relation? När allt bubblar och sjuder och man inte riktigt vet vad man ska göra. Ja det tror jag och framför allt tror jag att det är bra att ha bilder från den perioden i ert gemensamma liv att ta fram om ni börjar tvivla på er relation och då genom foton få hjälp att komma ihåg att det var så galet underbart en gång. Det tror jag kan göra att man hitta tillbaka till varandra om har gått igenom en tuff period.

Så går tiden

När kärleken djupnar och ni blir ett par som omgivningen tar för givet så börjar livet att gå in i nya faser. Det är lika viktigt här att hela tiden berätta eran historia framför allt för eran egen del. Det kommer dagar då ni behöver en liten påminnelse om er kärlek till varandra och vad kan då vara bättre än ta fram ett fotoalbum och bläddra. Idag är det så enkelt att framkalla bilder på nätet sen är det bara sätta in bilderna i fotoalbumet. Höjdpunkten i er relation blir frieriet, förlovningen och som grädde på moset kommer det kanske också ett bröllop. Det här är gyllene tillfället få den digitala foto utrustningen ska vara med i centrum för att dokumentera er historia. Det kan aldrig bli för många foto och bilder för ifolor.se. Och om ni vill kan ni använda era bilder till så mycket mera än bara fotoalbum. Ni kan ju för varje år samla årets kärleksbilder och göra en fotokalender som ni kan använda under kommande och hela tiden bli påminda om er kärlek och relation. Att förstora en bild av sin älskade är också ett bra förslag på att använda sina foton.

När man blir flera

Om er relation har tur och vill så kommer också er familj att bli större. Ni får barn. Här brukar det inte vara något problem att komma ihåg att använda den digitala kameran. Men det man ska komma ihåg det är att även ta bilder under graviditeten för att kunna visa ert barn hur det var när ni väntade i nio månader. Ett bild motiv som man ofta glömmer  är pappans, det oftast mammas mage som blir fotograferad. Det är lika viktigt att ta bilder på pappa tycker jag och även mor och far föräldrar i synnerhet om de är gamla. För att sammanfatta ett långt och lyckligt liv då är det viktigt att dokumentera och då är kameran och med fördel den digitala en viktig pryl att använda. Att skriva är också viktigt så kombinerar man bilder med anteckningar så har ni gjort något mycket viktigt. Ge din framtida släkt en möjlighet att få veta hur ert liv har sett ut.