Drömmer du om ny belysning i ditt hem eller på din arbetsplats? Är du trött på att alltid behöva plocka fram en grendosa när du vill kunna ladda mobilen på andra sidan vardagsrummet? Alla har vi säkert blivit förargade över ett eluttag som bara sitter i vägen, eller förbarmat oss över att vi inte kan hänga upp vår nyinköpta belysning där vi vill ha den. Det här en av många exempel på varför du skall anlita en elektriker på Lidingö

Många hem och bostäder ser inte ut som de en gång gjorde när de väl byggdes. Gamla tankesätt till elinstallationer och belysning lever kvar och har inte hängt med i den moderna utvecklingen vad gäller belysning av rum och tillgänglighet till el. Utöver det så kan renoveringar och utbyggnader ofta resultera i en ändrad planlösning, vilket leder till att den nuvarande eldragningen inte passar, eller har glömts bort under renoveringsprocessen och inte blivit uppdaterad. 

Elektricitet bör beaktas med stor respekt. Att utföra elarbeten på egen hand är inget privatpersoner bör göra. Det är viktigt att en person med rätt kunskap och erfarenhet utför installationer och reparationer. Dels för säkerhetens skull men även för att se till att arbetet utförs på rätt så att du får en säker installation som håller och fungerar, utan att orsaka mer problem för dig framöver. Då behöver du en elfirma med bred kunskap och erfarenhet, som alltid sätter kundens behov först.

Din Elektriker på Lidingö

Behöver du duktiga elektriker på Lidingö? Vi är en elfirma som under en lång tid har arbetat med att lysa upp tillvaron för våra kunder i hela Storstockholm. Med våra kunniga tekniker och elektriker som alltid sätter kunden i största fokus är du garanterad en trevlig och prisvärd affär av högsta kvalitet. Spotlights på hela garageuppfarten? En maffig takkrona till matsalen? Eller bara ett gammalt vägguttag som du vill byta ut mot något lite mer modernt? Ingen fara, oavsett vilken typ av elarbete du behöver få utfört går vi tillsammans med dig igenom dina behov och levererar en förstklassig lösning. 

Den privata bostadsmarknaden är vår marknad

Vi är en elfirma med elektriker och tekniker som är specialiserade och erfarna av att arbeta med el i privata bostäder. Vår personal jobbar alltid utefter våra kunders önskemål, med integritet och säkerhet utefter rådande kriterier och normer. 

Utöver privatpersoner erbjuder vi även tjänster till företag, föreningar och organisationer som är i behov av el- och ljusinstallationer. Vill ni imponera på era samarbetspartners med häpnadsväckande belysning i konferensrummet? Hör av er till oss så ordnar vi det. 

El-ementära lösningar på alla problem

Vi är i dag så vana vid att ha tillgång till elektricitet i våra liv att vi knappt kan tänka oss en vardag utan laddsladdar och stickkontakter runt omkring oss. Ibland händer det dock att olyckan är framme och någonting går sönder. Vissa gånger är elproblem inte så allvarliga, det kan röra sig om ett vägguttag som slutar fungera. Bristen på el kan i andra fall leda till större störningar i vardagen eller stopp i företagets produktionsarbete. Då krävs det snabba handlingar och kloka skallar för att lösa problemet.

Om och när olyckan väl är framme är det skönt att veta att du har en pålitlig firma nära till hands, redo att utföra reparationer och återställa ordningen i ditt liv.

Hutlösa fakturor? Inte med oss! 

Går du i tankarna på att utföra elarbete i ditt hem på Lidingö, men undrar hur mycket prislappen kommer gå på? Med vår specialisering på den privata bostadsmarknaden är vi experter på att utföra installationer och reparationer i villor, bostadsrättsföreningar och hyresrätter. Tack vare detta har vi full koll på marknaden och erbjuder dig kostnadsfria offerter, så att du vet precis hur mycket arbetet kommer att kosta innan du bestämmer dig för att anlita oss. 

Självklart kan du som privatperson även utnyttja ROT-avdraget, vilket innebär att du kan dra av upp till 30% av arbetskostnaden för våra elektriker, guld värt oavsett om du har ett stort eller litet arbete du behöver få gjort. Hör av dig till oss idag för att diskutera el och belysning!