I dagens samhälle råder det väldigt många skönhetsideal av alla dess slag; man ska vara smal men inte för smal, man ska vara tränad men inte biffig, man ska vara fin och fixad men ändå naturlig, man ska äta nyttigt utan att bry sig för mycket, och så vidare. Listan skulle kunna rulla i evigheter på de olika skönhetsideal som många känner sig tvingade att följa för att passa in. En annan sak som väldigt många strävar efter är att få en större eller fastare rumpa, där man då överväger operation. Detta är dock inte alltid något man överväger på grund av ideal, utan för att man helt enkelt vill ändra på det för att må bättre. Om du är i behov av att göra ett Brazilian Buttlift i Örebro finns det några bra kliniker att kontakta, oavsett anledning och intresse i förändringen. Vi listar allt du kan behöva veta då du tänkt gör ett Brazilian Buttlift!

Brazilian Buttlift – vad är det? hur går det till?

Det finns ingen tvekan om att intresset för att göra ett Brazilian Buttlift, eller BBL som det också kallas, ökar och lockar till sig många som känner ett behov av att fixera sitt utseende. Att Brazilian Buttlift är så populärt beror inte minst på att det är ett ingrepp som kan förändra rumpan på så många olika sätt, utan också för att man utför proceduren med hjälp av annat fett på kroppen.

Brazilian buttlift går nämligen till som så att man vill optimera rumpans former genom att ta bort och flytta fettceller, som i sin tur skapar eller formar om den befintliga rumpan. Man har alltså kombinerat fettsugning med fettransplantation för att göra det så effektivt och enkelt som möjligt, vilket i sin tur ger ett väldigt bra resultat. Det bästa är att ingreppet inte kräver några inplantat eller andra material, vilket minskar riskerna och ökar chanserna för ingreppet att se naturligt ut.

Ett Brazilian buttlift är också en procedur som innebär att man inte alltid bara behöver lyfta eller förstora rumpan, utan det kan även hjälpa till vid situationer då man tappat vikt eller upplever att rumpan hänger. Alltså är det inte ett ingrepp som ger naturliga men ändå betydande förändringar. Att göra ett BBL i Örebro behöver därmed inte betyda att man vill förändra hela sin rumpa, utan snarare använda det som finns och bara förfina det lite.

Riktlinjer för att ingreppet ska bli av

Något som en del inte vet om är däremot att det krävs vissa saker för att ingreppet ska kunna bli av, och alltså är det inte vem som helst som bara när som helst kan besöka en klinik och förvänta sig att det kan ske direkt. För det första krävs det att man har tillräckligt med fett att ta av, och för det andra måste fettet vara bra placerat för att det ska vara användbart.

Kort och gott är den mängd fett man har på sin kropp avgörande för vilket resultat ingreppet ger, och även om det kan bli av. Man kommer absolut att se en förändring om det finns resurser att ta av, men det är svårt att ge det perfekta resultatet såvida inte den naturliga rumpan är väldigt likt det man önskar sig. Med tanke på att hälften av alla fettresurser försvinner finns det en rätt stor risk att resultatet inte blir så som man önskar, så det får man vara beredd på.

Skönhetsingrepp som talar för kvalité

Just för att man under ett Brazilian buttlift måste vara extra varsam med att bevara den mängd fett som finns att ta av så är samtliga plastikkirurger otroligt kunniga och proffsiga när det rör sig om sådana ingrepp. Det finns en del risker, precis som med alla skönhetsingrepp som kräver operation. Men, om du gör ett Brazilian buttlift behöver du inte känna dig orolig, i de allra flesta fall hamnar man i riktigt trygga händer hos certifierade plastikkirurger av hög rang och kvalité. Det krävs många års erfarenhet och kompetens för att ens få tillåtelse att utföra ingreppet. Ett BBL kan göra stor rätt stor skillnad med bara små justeringar, men kom ihåg att det även krävs egna resurser för att det ska bli något!