Sommaren har sedan länge vinkat adjö och hösten har gjort intåg. Mörkret och kylan är ett faktum och det går rykten om att snön är på väg. Det här är en tid som påminner oss alla om att julen stundar. En tid då vi har möjlighet att sätta ett riktigt stort leende på våra nära och käras läppar. Så klart är det extra speciellt för mottagaren när man ansträngt sig för att få det precis rätt, men att hitta den där perfekta presenten kan vara svårt. Vilket är anledningen till varför du läser den här artikeln, för att få lite inspiration och hjälp med att hitta den perfekta plånboken att ge bort i present. En stilren plånbok i skinn går hem hos de flesta, här nedan rekommenderar skinnplånbok.se plånböcker som passar bra att ge bort i present och till vem:

Den traditionella lite äldre herren:
Shoppar du åt en lite äldre man som fortfarande använder en del kontanter så är de omåttligt populära dollar modellerna ett bra val. Det som utmärker dollarplånboken är att den viks på kortsidan, en liten detalj kan tyckas men det är det som ger den klassiska känslan. Med en plånbok i läder får du dessutom en elegant herr plånbok som de flesta uppskattar.

Den yngre killen:
Yngre har en tendens att skippa kontantsamhället och gå helt på att använda bankkort. Därför är kortplånboken ett bra alternativ. De finns i alla möjliga storlekar, men är du osäker på hur många kort killen använder ta det säkra förre det osäkra och ta en i medium storlek med plats för ca 4st till 6st kort.

Kostymnissen:
Tycker han om att klä sig i kavaj, eller kräver jobbet helt enkelt formella kläder så kan det vara bra med en liten plånbok som får plats i jackfickan. Det kan vara en korthållare eller en mindre plånbok som har plats för lite av allt, inklusive sedlar och mynt.

Den äldre kvinnan:
För den äldre kvinnan passar en större plånbok med plats för många kort. Här bör man tänka på att det ofta saknas plats för foton i mer traditionella dam plånboksmodeller. Shoppar man t.ex. till en stolt farmor eller mormor kan det vara bra att välja en modell med plats för foton på barnbarnen. För att göra det mer personligt kan man ju dessutom skriva ut kort och lägga i plånboken innan man slår in den.

Den trendiga kvinnan:
De senaste åren har plånboken med dragkedja runt om blivit omåttligt populärt bland kvinnor, från tonåringar till 30+. Ger man sig ut på stan så har var och varannan kvinna denna typ av plånbok just nu. De kommer i alla möjliga mönster och material, men just en rektangulär form med dragkedja från vänster hörn till höger hörn är en trendsymbol . I början av trenden var det ofta mindre modeller som gällde men nu har det gått över till större plånböcker. Ännu håller trenden i sig och den tycks vara här för att stanna ett tag till. Så det säkra alternativet är en stilren plånbok med dragkedja nästan hela vägen runt om.

Resenären:
De flesta av oss har någon i familjen som tycker om att resa och för den som tycker om att upptäcka världen behövs så klart en snygg reseplånbok! Med plats för passet och möjlighet att dela upp valutor i olika fack är man klar för nästa äventyr. Självklart ska den även vara snygg och elegant så man inte tas som den turist man är på tre röda.
Förhoppningsvis hjälpte den här guiden dig att hitta den plånboken som passar dina nära och kära och som kommer bringa ett stort leende under julklappsöppningen.

God Jul!

Önskar skinnplanbok.se